Page 1 of 1

not working

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 8:52 am
by rivetrenuck
i dont konw why, my downloads just dont start, even if they do they download a couple of megabytes before completly stopping.

other people are able to upload from me, i share loads of files, and have loads of people downloading from me

whats wrong. ive tried all the servers, donkeyserver, big bang. all the same


i have also disabled all my windows firewall, unless there are firewalls that are still on


i m using Windows XP SP2

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 9:03 am
by jokster
I assume you are using emule/edonkey.
Are you new to emule? Had any probs before?
The donkey can be a slow beast, it all depends on how many people have the complete file, credit systems, where you are in peoples que, etc.
It wont just kick in like BT.

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 8:53 am
by Ratt
Yeah, you need patience and lots of simultaneous downloads to reach good speeds ("good" being an average of 100 KB/s, most of the time).

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 9:30 am
by zim
emule is NOT fast. cant stress that enough.


if you keep emule running for 24-7. with at least 10k up. sharing a collection of the same type of stuff you are trying to download... after a week or two the speed will pickup quite a bit. into the 100k range. and you wont see that regularly either.

and dont expect it to max out your download speed. ever. lol

PostPosted: Fri Jun 16, 2006 10:13 am
by TcE
yes ^me is very true

PostPosted: Sat Jun 17, 2006 5:10 pm
by Iron
Have you configured it at all? At the very least you need to configure your up/down limits and make sure you're reachable.