Page 1 of 1

Laptop Direct Listing Confusion

PostPosted: Wed Jul 09, 2008 7:53 pm
by gangstarr
I want to get the acer aspire 5920G and am pleased with the deal on laptops direct.

However I have found 2 what to me seem identical pcs but there is a £10 price difference - if you look they have slightly different product codes but other than that the specs seem identical - any thoughts?

http://www.laptopsdirect.co.uk/Acer_Asp ... ersion.asp

http://www.laptopsdirect.co.uk/Acer_Asp ... ersion.asp

Thanks in advance

Re: Laptop Direct Listing Confusion

PostPosted: Wed Jul 09, 2008 8:01 pm
by shevaberg
on the one that is 10 bucks more.... it says acciddental warranty coverage???? would this mean it covers an accidently drop... compared to the other warrenty?????

Re: Laptop Direct Listing Confusion

PostPosted: Thu Jul 10, 2008 4:28 am
by gangstarr
ah genius! cheers man, i just couldn't find the difference at all!

Re: Laptop Direct Listing Confusion

PostPosted: Sun Jul 27, 2008 12:15 pm
by Ratt
shevaberg wrote:on the one that is 10 bucks more.... it says acciddental warranty coverage???? would this mean it covers an accidently drop... compared to the other warrenty?????


That's right, standard warranties do not cover accidental damage, like dropping it down a flight of stairs or spilling your entire decaf latte into the keyboard.

Re: Laptop Direct Listing Confusion

PostPosted: Sun Jul 27, 2008 9:05 pm
by bmh67wa
That's pretty cheap too. Usually accidental warranties cost much more. I think my laptop warranty was $100 more for the accidental warranty.

Re: Laptop Direct Listing Confusion

PostPosted: Tue Oct 21, 2008 2:17 am
by jumbika
Well friends, I am considering buying a new laptop with a TV tuner card which will allow me to connect my PS3 to it and use the monitor as a TV. What will actually be connected to my laptop (cable wise)? From my understanding, all I need is the HDMI cable from my PS3 to the laptop and it will provide the sound and video. I am probably wrong though. How do I connect my PS3 to my laptop to use its monitor as a display?